Cello,  Corona Situation,  Emil

Cello Examen

En dan ben ik maar toch even de trotse papa…. net als vele voor hem heeft Emil twee weken geleden zijn Triade Examen gedaan en heeft samen met (minimaal) drie andere cursisten (Examen al in december) zijn diploma donderdag avond in ontvangst mogen nemen. Eigenlijk dus niet zo bijzonder, maar dan toch even iets anders, want hij heeft een behoorlijk deel van de voorbereiding thuis en online moeten doen. Dus ontzettend trots op hem dat hij dat volgehouden heeft in deze rare tijd.
Natuurlijk was dat niet mogelijk geweest zonder zijn sowieso al ontzettend betrokken cello docente Irene van den Heuvel die in de afgelopen lockdown extra inzet getoond heeft om Emil gemotiveerd te houden, voor te bereiden op het examen en nooit vergeten is dat het nog steeds leuk blijft en Emil met plezier cello speelt.

S’middags met de CrashBand en TN Mix nog enkele nummers gespeld, s’avond dan met een strijkersesemble – zonder met elkaar te hebben geoefend – een optreden gehad en dan nog even genoten van live muziek – WETT. „Papa, ik wordt nu teenager en dan ga ik toch vaker naar open air concerten?!“

Please follow and like us:

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial